HERBERT

BACK TO PROJECTS

Herbert

A 1905 Beach home was reinvented as a light-filled, energy efficient modern home. Strictly modern, the new design respectfully explores

building structures & materials found in the area to complement the neighbourhood while creating a

modern original with unique sculptural aesthetics.  Emphasis was also put on creating technical configurations to support the wellbeing,

as well as economical outcome, for maintaining & operating the building – to name a few:

lots of natural light & cross ventilation; walls and roof with long-lasting cool metal paneling; breathable wall membranes;

continuous insulation; HRV; smart technologies to control lighting, heating & cooling and to monitor energy consumption.


0

Did you love this project? Please share it in social networks!

UA-60311734-1