LOUVAIN

BACK TO PROJECTS

Louvain

An out-dated, dysfunctional Leslieville semi was transformed into a light-filled, energy efficient modern home. The existing house was almost entirely rebuilt with a 2nd story rear addition,

the façade dramatically altered while still finding cohesion with its surroundings. Inside unfolds with a foyer connecting to a hall closet and powder room.

This transition zone creates a layer of privacy between the street and entertainment space beyond, an open plan delineating 3 areas each

expanding to the exterior: lounge with exposed brick, kitchen with custom cabinetry, dining area.

The 2nd level was expanded into a well-proportioned private sanctuary,

with 3 light-drenched bedrooms, 3 skylights, abundant custom built-in storage, luxe spa washroom.


0

Did you love this project? Please share it in social networks!

UA-60311734-1